NEJ!

Er det mig eller virker det ulogisk at have NEMid, NEMid erhverv, NEMid medarbejder signatur. Virk.dk/postkasse, E-boks og skat’s tast-selv service? Man kan altid bruge sin digitale signatur? Som man iøvrigt ikke Kan bestille over nettet.

Er det ikke mærkeligt at man som firma er pålagt en digital postkasse inden 1 november men at NEMid ikke virker på Mac? Og slet ikke på tablets. Man skal bestille NEMid medarbejder signatur lang tid i forvejen står der, men man skal først bestille sin digitale signatur som man får i sin E-boks hvor man får sine personlige dokumenter.

I den personlige E-boks ligger der noget post som er blevet sendt til mig selvom jeg aldrig har brugt eller logget ind i E-boks.

på borger.dk Bruger medarbejderne google til at finde rundt i menuen da denne pt ikke fungerer optimalt.

Jeg fatter ikke en skid af det. Da jeg oprettede NEMid erhverv troede jeg at Erhverv betød, ja Erhverv, nu skal jeg have NEM id medarbejder signatur. Og de skrotter NEMid 1 april, sikkert for at gennemføre et nyt totalt tumpet system hvor jeg skal oprette 700 nye profiler.

Rend mig i røven NEMid